Най-желаният DJ в света - Paul Van Dyk пристига ексклузивно в София на Великден!

19.12.2008 15:40 | Видян 2210 пъти

Най-желаният DJ в света - Paul Van Dyk пристига ексклузивно в София на Великден!

На 18-април 2009г, на връх Великден за първи път в България ще стъпи един от най-добрите Световни транс DJ - Paul Van Dyk (Пол Ван Дайк)! DJ и Продуцент No1 в света за 2005 и 2006 г.,ще зарадва феновете си с уникално парти в Зимния Дворец. Здраво стъпил на почетната трета позиция в тазгодишната класация Top 100 DJ’s на DJ MAG пристига ексклузивно в София във Великденската нощ, по покана на Жокер медиа. Гуруто на транса - Paul Van Dyk e номиниран за Grammy в категорията “Best Dance/Electrоinic Album” през 2005г., а тази година печели три от престижните наградите Trance Awards за Best DJ, Best Producer и за Best Label – Vandit Records (собственият му лейбъл).

От Жокер медиа съобщават, че първите 500 билета за Великденското парти с Paul Van Dyk на 18-ти април, ще се продават на цена от 35лв. След изчерпване на промоционалните билети, цената им ще бъде 45лв, а в деня на събитието – 55лв. Билетите се пускат в продажба от понеделник - 22.12.2008г., и ще се продават в мрежата на Eventim.bg и магазините нa Germanos. Партито ще страртира точно в 22.30ч, а в Зимния дворец ще се разпишат и някои от най-добрите BG DJ-и. Организаторите съобщават още, че лица под 18 години, няма да бъдат допускани в залата, за това напомнят на всеки закупил си билет, да носи и личната си карта.

Идол в електронната музика, Paul Van Dyk непрекъснато пътува и се среща с клубните си фенове по свeта. Средно годишно прави по над 130 участия пред повече от 3 милиона души. Задължително има DJ-спирки в Ню Йорк, Лос Анжелис, Лондон, Индия, Ибиса, Сингапур и къде ли не. Не пропуска да се разпише с DJ set и в родния Берлин, където са семейството, приятелите му, звукозаписното студио и лейбъла му Vandit Records. В Берлин, PvD както го наричат феновете му по света, има собствено радио шоу “Paul van Dyk’s VONYC Sessions” и е създател на интернет радио VONYC.com, с фокус разбира се към електронната денс сцена. Един от най-продуктивните и неуморни DJ в света, особено много държи на непосредствения си контакт с публиката. Характерни за него са дългите (3-6 часови) сетове, по време на които здраво държи в ръцете си емоциите и настроението на хората.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !