Симон: Не ме е срам, че допингирана взех 4 златни медала в Рио

15.09.2016 17:20 | Видян 1638 пъти

 Симон: Не ме е срам, че допингирана взех 4 златни медала в Рио

Хвъргачът Хартинг, златните британски велосипедисти, Петра Квитова също сред допуснатите да се състезават, въпреки употребата на забранени вещества
Симон Бейлс, която взе 4 златни медала в Рио, а се оказа, че е била на олимпиада с положителна допинг проба, пусна в Туитър съобщение, с което потвърди изтеклата от хакерска атака информация, но заяви, че не я било срам. Девойката, която през последните 3 години, в които е и световна шампионка, поискала разрешение да ползва забранени вещества, защото страдала от „синдром на дефицит на внимание”. Голям майтап! Все пак е световна звезда и не слиза от медиите, където не спира да се усмихва заради вниманието към нея.
Сестрите Уилиамс – други от уличените в употреба на допинг и въпреки това допуснати до Рио американски звезди, засега не коментират употребата на забранени вещества, въпреки която УАДА не ги отстрани. Оказа се, че и друга световна сила в тениса – Чехия, е минала „между капките” чрез своята звезда Петра Квитова, играла на олимпиадата с допинг.
Сред останалите знаменитости, допуснати да се състезават, въпреки употребата на забранени субстанции е немският хвъргач Хартинг, както и златните британски велосипедисти, които донесоха 20% от медалите за Острова в Рио.
МОК не е отнел отличията на уличените и признали престъплението си, както направи с Бен Джонсън, българските щангисти или руските лекоатлети. Защо ли?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !