Камелия пак се разголи

14.09.2016 13:03 | Видян 1913 пъти

Камелия пак се разголи

Камелия пак скандализира. Певицата отново пусна прекалено провокативен кадър в социалната мрежа, с който привлече вниманието на хилядите нейни фенове. Изпълнителката, която от месеци няма музикална компания, честичко хвърли дрехи и задръжки и дава възможност на почитателите й да оплакнат очи в апетитните й форми.

45-годишната певица има супер тяло, което показа отново. Тя се пусна в социалните мрежи само по халат и долно бельо, видя блиц. На кадъра се вижда стегнатият бюст на Камелия, а погледите привличат и зелените й гащички.

Предполага се, че изгората й Цветин стои зад обектива на пикантния фотос. Двамата са наистина палава двойка, по думите на Камелия, която сама призна преди дни, че биха направили тройка. Звездата разказа, че с Цветин са говорили на тази тема, но не са конкретизирали. „Трябва да узрее моментът и за двама ни, а не единият да го натрапи. Няма защо да крия - любопитна съм, какво е да има в любовния акт още една жена или мъж. Но на този етап съм моногамна тялом. Секс със друг не правя, освен с Цветин“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !