Слави на бунт за своя телевизия 2

17.12.2008 14:19 | Видян 8347 пъти | Гласували 3

Слави на бунт за своя телевизия 2

Трифонов, д-р Щерев е баща на ин витро в България

Понеже Слави Трифонов, който от около два дни е експерт по темата “ин витро” запита от екрана “Кой е този д-р Щерев”, и на него ще отговорим. То не е трудно и го знае цяла България: Атанас Щерев е баща на ин витрото в нашата страна. Дал е живот на хиляди бебета в епруветка, както им се казваше преди четвърт век, когато той стартира метода у нас. А Кеворк го направи широко известен чрез Всяка неделя.
По български, в зората на ин витрото имаше и делене кой е по-по-най в тази област, но докторът – конкурент наиме Узунов изпадна от медиите впоследствие. Като майстор на своя занаят Кеворк извади двамата млади лекари тогава като контрапункт на друга схватка в бранша – на Чирков и Драгойчев. Дано поне тях тв водещият да ги е чувал.

Двойките дължат парите на Милен Велчев

Милен Велчев е авторът на идеята за подпомагането на ин витро в България. От 2005 г. държавата подкрепя процеса с по около хиляда лева на двойка, а от тази година отпуска 10 млн. лв., с които 2000 семейства ще се сдобият с рожби. Това се прави за първи път у нас, а и няма много други държави с толкова засилено внимание към бебетата в епруветка. Особено пък сред бедните, каквато е нашата страна.

Цветелина Бориславова правеше такава кампания

Много билбордове за ин витро наистина се правеха, но не от държавата, а от банка. Цветелина Бориславова бе подела такава кампания, с която хем да помогне на хората, хем да рекламира една кредитна институция. Благородната мисия обаче не успя да постигне огромен успех както по банкова, така и по обществена линия. Вероятно затова сега фондация Искам бебе натиска държавата да управлява средствата на всички данъкоплатци по програмата.

Фирмата на Дългия е американска

Седем – осми АД - фирмата, която продуцира родолюбивото и патриотично Шоу на Слави всъщност е 99,576% американска собственост, на Фулмър Ентертейнмънт. Това установи вчерашна проверка на 19’ в регистрацията на ДАКСИ. 0,361% от капитала пък са на Станислав Тодоров Трифонов, когото си знаем като нашия обичан Слави.
Предишна проверка, публикувана навремето в сп. КОЙ, даже беше локализирала въпросната американска фирма – чорбаджия на Шоуто, в щата Делауеър, който е най-известен с либералния си данъчен режим, наричан от лаиците “офшорен”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Уинслет се размина на косъм от...

Носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет разкри,...

Лана Дел Рей работи по кънтри албум

Кралицата на меланхоличния поп Лана Дел Рей разкри, че...

Няма коментари към тази новина !

*}