Денис Ризов подписа със секс бомба в САЩ

26.08.2016 09:01 | Видян 2397 пъти

Денис Ризов подписа със секс бомба в САЩ

Денис Ризов е подписал договор с истинска секс бомба от Холивуд, която ще води заедно с него вечерно шоу, каквото правеше и в България. То тръгва до няколко месеца зад океана, а стартовата дата е въпрос само на уреждане на работните документи за САЩ, съобщи самият продуцент.

Атрактивната дама, която всяка вечер ще застава до Денис пред камерите, е Карли Крейг. За своите 36 години тя има доста филми зад гърба си - основно лековати комедии. В тях неизменно играе секси гаджето, в което всички са влюбени. Партнирала е на Джим Кери в „От глупав по-глупав" и „Трима тъпаци", на Оуен Уилсън в „Ергени на седмицата", снимала се е и в сериала „Агнешко" с Кортни Кокс, а сега се готви всяка делнична вечер да застава рамо до рамо в родния плейбой.

По всичко изглежда, че и в шоуто, което Денис подготвя, Карли ще изпълнява ролята на секси дама с доста ум в главата. Денис пък ще бъде нещо като Борат от едноименната комедия със Саша Барън Коен, разкри самият той. „С две думи, оказа се, че аз ще съм някакъв странен нов Борат, който е рок музикант от България и си е направил късно шоу в Америка, защото много неща го учудват и търси отговори на понякога доста странни въпроси", каза в интервю Денис. В шоуто му ще участва и репортерът от БНТ Ивайло Ранов - Шеки, който ще ходи гол в центъра на Лондон и ще прави преки включвания. Всичко това щяло да тръгне в ефир веднага след като станат готови работните разрешения на екипа.

Докато обаче се труди върху продукцията си в САЩ, Денис няма да спре да се изявява и със своята бивша жена Наталия Симеонова. Оказва се, че именно той ще бъде продуцент на предаването й, което предстои да тръгне през есента по Нова тв. Пилотният епизод вече бил готов и щял да е в ефир през септември, разкрива Ризов.

Все още се пази в тайна официалната дата, на която ще стартира предаването. По информация на „Всеки ден" обаче то ще се излъчва всеки съботен следобед на гърба на стартиращото по Би Ти Ви шоу на Мартин Карбовски. Наталия Симеонова щяла да бъде натоварена със задачата да краде аудитория от Карбовски, предлагайки сърцераздирателни истории за оказана помощ на хора с тежка съдба. В екипа ще бъдат ангажирани почти всички, работили и в „Предай нататък". Проектът обаче няма да повтаря формата изцяло. По думите на Ризов ще бъде новаторски, но какво точно ще бъде новото в него, все още не е ясно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !