Йоана Буковска се съблича срещу 100 хиляди лева

22.08.2016 14:32 | Видян 4245 пъти

Йоана Буковска се съблича срещу 100 хиляди лева

Топзвездата на телевизионния сериал "Откраднат живот" Йоана Буковска ще получи рекордно висок хонорар от 100 000 лева, за да се покаже чисто гола, твърдят от кухнята на продуцентска къща "Дрийм Тийм Прадакшънс". Актрисата, която за дълго замрази кариерата си, докато отглеждаше своите близнаци, бързо набра популярност с медицинската поредица по Нова телевизия, пише "Всеки ден".
В третата част от сериала "Откраднат живот" , която ще се снима в началото на 2017 г., Йоана Буковска възнамерява отново да покаже прелести. Тя ще свали всичките си дрехи и ще лъсне на малкия екран така, както майка я е родила. Припомняме, че тя дебютира в българското кино точно по този начин - появи се дибидюс гола в сериала "Дунав мост" през 1999 г. За онези времена това бе твърде дръзко поведение, но пък захвърлянето на дрехите направи Йоана известна.
През 2011 г. актрисата изигра епизодична роля и в криминалната сага "Под прикритие". Сцената, в която се появи обаче, също беше сексуална. "Инструментът на актьора е неговото тяло и той го използва, за да поражда емоции у зрителите", сподели тогава Буковска. Самочувствието й идва от това, че въпреки раждането на две деца тя все още изглежда перфектно за 39-те си години. В първия сезон на "откраднат живот" тя разкри част от бюста си, във втория ще играе в доста сексуална сцена на операционната маса, а за третия се готви истинска бомба - Буковска да лъсне напълно гола. Според запознати Йоана вече се е съгласила да го направи, като за целта ще получи хонорар от 100 000 лева само за тази сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !