Убийцата Анита Мейзер: Пуснете ме, в климакс съм!

18.08.2016 09:16 | Видян 2879 пъти

Убийцата Анита Мейзер: Пуснете ме, в климакс съм!

Случаят със странната смърт на мъжа на Анита Мейзер става все по-заплетен. Най-вероятно скандалната силиконка е убила абсолютно умишлено половинката си Николай Димов, пише "Всеки ден".

Роднините на културиста Николай не повярваха на разкаянието на снаха си в съдебна зала вчера и я посочиха с пръст като умишлена убийца на културиста. Те не правеха секс от година, бяха в лоши отношения, Ники мислеше за развод, казаха те по време на мярката за неотклонение днес.

Съдът реши, че Мейзер трябва да остане в ареста, защото има и американски паспорт, който не е открит. Най-вероятно тя е планирала бягство, смятат ченгетата. Опитът за заблуда на полицията също изиграло роля. Самата Мейзер плака почти през цялото време, пременена в рокля с ананас. Тя припадна, докато чакаше съдебното решение и няколко пъти заяви, че е невинна.

"Не съм убила Николай. Имахме планове и мечти за бъдещето, щяхме да празнуваме рождения му ден на 23 август", каза пред съда обвиняемата и допълни, че няма причина да го убива. Излъгала разследващите, защото се притеснила от медиите. В климакс съм, полудявам отвътре, не съм адекватна, продължи да реве посочената за Мисис България.

Според близки до двойката Димов се прибрал със сериозна банкова сметка от гурбета и й заявил, че ще я зареже, защото вече не е финансово зависим от нея, както преди години и му е писнало да й покрива разходите. Споменал и Киро Скалата, за чиято връзка с жена му приятелите му се присмивали.

Засега основната линия, която обявиха от разследването е, че Анита Мейзер е удушила културиста по време на садо-мазо секс, а предварително му вързала ръцете със свински опашки на гърба. В този дух е и обвинението срещу нея - че е причинила смъртта му по непредпазливост. За това рискува до 8 години затвор. 10 години решетки обаче може да отнесе заради предложения подкуп на полицай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !