Тачо спи пиян по плажовете

17.08.2016 14:18 | Видян 1354 пъти

Тачо спи пиян по плажовете

Съпругът на Жени Калканджиева Тачо е изпаднал в тежък алкохолен запой по родното Черноморие, пише "Галерия". Мъжът на Жени прекарва цяло лято в „Лозенец“, но не може да си позволи толкова дълга почивка на подобно място и затова разчита на издръжка на приятели. Откакто кракът му е стъпил на пясъка, Манов едва ли е изкарал няколко часа в адекватно състояния. Той постоянно е в компанията на верни другари, с които се наливат по цял с с литри алкохол.

Вместо с кафе Тачо стартира деня си с бира, а към обяд преминава към по-силни напитки. Върхови монети са вечерите, когато той обикаля най-оборотните заведения и се мести от купон на купон, но само ако има приятели, които да му платят сметката. Стефан е измислил и друг начин да пести пари, като не плаща за хотел.

След тежките вечери, вместо да се прибере в прохладната хотелска стая и да се изкъпе, Манов се насочва към плажа и изтрезнява по шезлонгите. Плажуващите са силно възмутени от поведението му и коментират, че той определено не е добър баща, който може да възпитава правилно детето си.

Жена му Жени също има проблеми с алкохола, но поне не забравя майчините си задължения. Според близки до двойката въпреки напредването на годините животът му не може да бъде безкраен празник. Той бил добро момче, но имал слаб ангел и често се поддавал на негативно то влияние на свои авери, за които смисълът на живота бил в жените, алкохола и дрогата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !