Анита Мейзер съзнавала, че убива мъжа си

16.08.2016 12:11 | Видян 3287 пъти

Анита Мейзер съзнавала, че убива мъжа си

Силиконовата бомба Анита Мейзер, която уби мъжа си по непредпазливост при секс, напълно е осъзнавала, че му нанася тежки травми, пише "Всеки ден". Това стана ясно от говорителя на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров.

Мотивите за престъплението се изясняват, допълни той. И разкри, че Мейзер сама подала сигнала за смъртта на приятеля си Николай Димов, както и че тя има своята теория за случилото се. Разследването ще продължи поне 2 месеца. Лазаров отрече информацията, че Николай Димов е бил заклан. "Причините за настъпването на смъртта са обект на съдебно-медицинска експертиза.

Мейзер първо обяснила пред полицията, че се е прибрала с мъжа си и веднага след това е излязла, но след проверка на камерите се е видяло, че в сградата, където е домът на миската и мъжът й никой не е влизал. Тялото на Николай Димов бе намерено безжизнено в семейното жилище. Слухът, пуснат от самата Анита, бе, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със свински опашки приживе. Мярката за задържане под стража на миската е удължена от 24 на 72 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !