Анита Мейзер удушила мъжа си при див секс

16.08.2016 10:33 | Видян 2229 пъти

Анита Мейзер удушила мъжа си при див секс

Силиконовата бомба Анита Мейзер е убила мъжа си по време на животински секс с елементи на насилие, пише "Всеки ден". Това стана ясно от признание на прокуратурата, която официално потвърди версията на „Всеки ден", че скандалната миска стои зад смъртта на Николай Димов. Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров обяви, че има събрани категорични доказателства, че Мейзер е причинила смъртта на мъжа си.

Засега тя е с обвинение за убийство по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда. Според събраните данни Мейзер го е удушила. Първоначалната информация, която беше подадена от МВР, гласеше, че Димов е заклан, а ръцете му бил вързани отзад със свинска опашка. Действията на миската са класифицирани като „временна заплаха за живота му". Трагедията е станала по време на садо-мазо секс. Мейзер се е вживяла прекалено много в ролята на „строга господарка". Завързала Николай и започнала до го бие и изнасилва. След това тръгнала да го души. Стиснала гръкляна му, но по-силно, отколкото трябва.

И Димов умрял. Близки на семейството разкриха пред „Всеки ден", че двамата отдавна били почитатели на нестандартния секс. Културистът, въпреки внушителната си фигура, много харесвал да бъде унижаван физически и психически в леглото. Анита Мейзер от вчера се намира в ареста. Едва след повдигане на обвинение ще стане ясно дали ще се иска удължаване на 24-часовото й задържане. Съдебно-медицинската експертиза още не е готова и прокуратурата не се ангажира за срока на приключването й. Първият сигнал за трагедията беше подаден до полицията около 4 ч. сутринта в събота.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !