Наталия Гуркова пази бижута за 8 милиона

05.08.2016 10:59 | Видян 1661 пъти

Наталия Гуркова пази бижута за 8 милиона

Цяло състояние притежава във вид на бижута изящната Наталия Гуркова. Накитите й са оценени за 8 милиона евро, твърдят източници на „Всеки ден". Голяма част от тях тя пази в банков сейф и ги взима само при нужда и за специални случаи.

В най-известните магазини за скъпи бижута в Париж и Милано телефонът на Наталия Гуркова се пази като един от най-ценните контакти, твърдят познати на бившата манекенка. Тя често ги посещава заедно с мъжа си - сръбския бизнесмен Джордже Михалевич. Както е известно, неговият бизнес е свързан именно с диамантите, към които българката пък е пристрастена.

Говори се, че за всеки празник мъжът на Наталия й поднасял украшение със скъпоценни камъни. Някои от огърлиците й например били оценени за 300-400 хиляди евро, произведени са в ограничени количества, а магазините, които ги предлагат, обявяват цените им само при специално запитване. Част от бижутата, които родната миска притежава, се носят на червения килим в Кан и за Оскарите. За разлика от филмовите звезди обаче, които обикновено ги взимат под наем от дистрибуторите, Гуркова е горда собственичка на диамантите.

Наталия и мъжът й пръскали такива суми из бутиците за бижута, че управителите им звънели лично всеки път, когато получат нова колекция, за да ги поканят да я разгледат. Отделно от това им изпращали луксозни каталози и предложения за специални отстъпки като на редовни клиенти. По Коледа и за рождените им дни пък им пращали подаръци като скъпо шампанско или малки златни ключодържатели.

Отделно от бижутата на Гуркова, мъжът й също притежавал завидна колекция от безбожно скъпи мъжки играчки като часовници и копчета за ръкавели, с които се кипрел по светски събирания.

Тъй като семейството се страхува от обирджии, които намират начин да проникнат и в най-добре пазената къща, то плаща наем за специален сейф в банка, твърдят запознати. Когато им потрябват бижута, си ги взимали от въпросния сейф. Сейфове имали и в дома си, за да съхраняват ценностите си, когато нямат възможност да ги върнат в банката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !