Веско Маринов прибира 1 милион от 2 концерта

04.08.2016 09:43 | Видян 1954 пъти | Гласували 1

Веско Маринов прибира 1 милион от 2 концерта

Веселин Маринов е на път да забие в земята и Лили Иванова, и Васко Кеца, и всички останали звезди на родната естрада. Любимият певец на Митко Пайнера се гласи да прибере цял милион само от два концерта.

Изпълнителят на „Горчиво вино" е продал до последното място билетите за изявата си в Летния театър във Варна утре, но това е само генерална репетиция за голямото събитие, което се очаква в края на годината. То ще бъде първият му концерт в зала „Арена Армеец", насрочен за 30 ноември. Поводът е 35-ата годишнина от стъпването на Веско на сцената, а билетите са с цени от 20 до 50 лева и се топят като лед в лятната жега.

Много от дистрибуторите издадоха пред „Всеки ден", че пропуските, с които разполагат, вече са свършили и искат допълнителни бройки за продажба. Само от „Арена"-та Веско очаква близо 700 бона, а с парите от Варна сумата се закръгля до милион.

Твърди се, че не е изключено певецът да направи и втори концерт в „Арена Армеец", защото интересът към изявата му бил огромен. „Ако реши да направи два последователни концерта там, и Лили Иванова вече няма да може да му стъпи на малкия пръст", коментират в музикалния бранш. Примата имаше шоу в най-голямата българска зала преди 4 години и оттогава не смее да стъпи там, макар че я напълни до дупка. За сметка на това Веско не се притеснявал от нищо.

Колегите му шушукат, че милионът, който ще вземе от двата си концерта, ще бъде чиста печалба. Той е намерил щедри спонсори, които поемат всички разноски по организацията и плащат хонорарите на другите артисти, ангажирани за шоуто му. Това са основно балерини, които взимат символични хонорари. Много от танцовите формации, които изпълнителят ангажира, са от различни читалища в страната и се съгласяват да участват в спектаклите му без пари, стига само да имат изяви на голяма сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !