Веско Маринов без жена на рождения си ден

19.07.2016 14:55 | Видян 2114 пъти

Веско Маринов без жена на рождения си ден

Веселин Маринов вдига три купона за 55-ия си юбилей, твърдят близки до барда от Полски Тръмбеш, пише "Всеки ден". На рождената си дата 4 август певецът щял да празнува в тесен кръг и да почерпи най-близките си роднини, колеги и приятели и хората от екипа си.

Тъй като рожденият ден на Маринов е в разгара на лятото и съвпада с неговите летни турнета, през последните години популярният изпълнител пренася по-големите партита за празника си през есента - най-често за средата на септември. Затова и според запознати голямото чествана на юбилея на певеца щяло да бъде именно тогава. Тази година пък той отбелязва и 35 години на сцената с голям концерт на 30 ноември в зала 1 на НДК. Затова и след изпълнението си в Двореца Веско Маринов ще вдигне двойно джамборе за двойния си юбилей - личен и творчески.

Лятното турне на певеца стартира в края на юли, на 4-ти той няма предвиден концерт. Предния ден трубадурът ще радва фенките си на Централния плаж в Бяла, а на 5-и август е концертът му в Летния театър във Варна. Всеки ден" обаче научи, че навръх 55-ия си рожден ден изпълнителят на „Горчиво вино" и „Нашата полиция" щял да вдига наздравици предимно в мъжка компания. За момента естрадният бард не се е похвалил с жена до себе си. Според запознати той преживял тежко развода си с втората си съпруга Цветанка. Макар че светската клюка гласеше, че трубадурът има вземане-даване с различни жени през последните две години, негови познати твърдят, че предпочитал да не тича по фусти, а да се отдаде изцяло на работата си.

Със сигурност добрият приятел на певеца - шефът на герберите в парламента и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, ще поздрави юбиляря още в ранни зори. Цветанов и семейството му винаги присъстват на всички концерти и празненства на Веселин Маринов. Източници на „Всеки ден" твърдят, че бардът помолил приятелите си да не му носят подаръци, а пари в плик, които той да дари за благотворителност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !