Наско и Илиана чакат внучка

02.08.2016 10:53 | Видян 2230 пъти

Наско и Илиана чакат внучка

Виолета Сиракова ще зарадва татко си Наско и майка си Илиана Раева с внучка, пише "Всеки ден". Бременната футболна щерка очаква момиче, научи „Всеки ден". И докато бъдещите баба и дядо очакват бебето с нетърпение, футболните фенове са в ужас от проклятието над златното българско поколение от 1994-та. Семействата им са пълни с момчета и няма кой да наследи спортния им талант.

Говори се, че в семейство Сиракови все чакали момчета, които все не идват. И сега, когато Виолета обявила, че ще става майка, бъдещите баба и дядо, особено Наско, стискали палци бебето да е момче. Но преди дни станало ясно, че в дома им отново ще се чува женски плач.

Тази седмица другата дъщеря в семейството - Славея, направи мила изненада на майка си Илиана без специален повод. Тя й подари малка книжка във формата на сърце, пълна с благодарствени думи. На една от страниците е изписано: „Ти винаги знаеш точните думи: как да ме предупредиш, как да ме посъветваш, как да ме насърчиш". Сиракова неволно издаде пола на бебето, което очаква сестра й. Тя публикува снимка с майка си и Виолета в официални рокли. А към кадъра написа: „Четири сме". Така голямата дъщеря неволно обяви, че бебето, което е на път, е момиче.

„Наско и Илиана много се радват за бебето, въпреки че Сираков искаше момче, което да направи футболист. Сега вече се надява следващото внуче да е от мъжки пол и да го кръстят на него", коментираха от обкръжението на спортното семейство.

28-годишната Виолета е с бащата на бебето - футболиста Георги Коруджиев, от 2013 г., когато той беше юноша на „Левски". В момента играе в унгарския тим „Бекесксаба Елоре". Самата Виолета изглежда перфектно. Качила е много малко килограми, лицето й не е подуто и нищо освен коремчето й не издава, че очаква съвсем скоро да роди. Тя дори не се храни за двама, а хапва съвсем малко, защото няма голям апетит в жегите.

С новината, че спортното семейство чака внучка, се потвърждава митът за проклятието над футболистите от златното българско поколение, които не могат да предадат таланта си, защото наследниците им са все момичета. Христо Стоичков има две дъщери и ще става дядо на момиче през есента. Трифон Иванов също има само дъщери и внучки, както и повечето им колеги от най-силното българско футболно поколение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !