Виолета Сиракова ражда в България

27.06.2016 16:05 | Видян 4531 пъти

Виолета Сиракова ражда в България

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева ражда в България. Треньорката по спортни танци и дългогодишния й приятел, халфът Георги Коруджиев дълго време живяха в Унгария, но са категорични, че искат детето им да се роди у нас.

Заради семейството си футболистът е подписал с „Монтана”, отказвайки удължаване на договора с унгарския тим, в който играеше доскоро. Той дори е започнал тренировки с новия си тим последните дни.

Виолета обаче няма намерение да се мести от София и живее с родителите си в семейното имение. Двамата я гледат като принцеса, а сестра й Славея също се суети около нея, щастлива, че ще става леля.

Самата Виолета Сиракова съобщи за бременността си в социалните мрежи. Тя и годеникът й си пуснаха снимки от плажа в Гърция, на който почиват всяко лято със семейството й.

„Вече съм в шести месец. Нямам търпение да се родиш”, написа тя във Фейсбук.

Виолета Сиракова обаче не е единствената футболна щерка, която ще ражда в България. Мика Стоичкова също избра да се върне у нас, за раждането на дъщеря си, пише „България днес”. Тя и годеникът й Айкут първоначално смятаха да се установят трайно в САЩ, а дъщеря им да се роди в Маями. Но недоволна от грижите и условията в американските клиники, Мика потърсила алтернатива.

Тя посетила няколко клиники в София, по време на бенефиса на Стоичков и останала доволна от отношението и вниманието на лекарите. Затова и след сватбата с Айкут, която е през август, двамата ще посрещнат и дъщеря си в България.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !