Даян Крюгер хваната в изневяра

28.07.2016 13:27 | Видян 3159 пъти

Даян Крюгер хваната в изневяра

Актрисата Даян Крюгер се оказа доста палава, пише "Уикенд". Хубавата Елена от филма "Троя" е въртяла двама на веднъж в продължение на половин година. Тайната й бе разбулена, след като преди няколко дни Даян обяви, че с гаджето й от 10 години са се разделили изненадващо.
Съобщението, че Крюгер и актьорът Джошуа Джаксън са сложили край на отношенията си, бе потвърдено от техните мениджъри. Новината за раздялата на двойката е изненаа, предвид факта, че те честваха заедно 40-годишния юбилей на блондинката, който беше на 15 юли. Според източници решението им да сложат край на романтичните си отношения е взето на следващия ден. Само преди месец тя разкри в интервю, че с Джошуа са решили да се преместят да живеят заедно от Лос Анджелис в Ню Йорк. Тези планове обаче рязко се променили, след като актьорът попаднал на есемеси между половинката си и свой колега - актьора Норман Рийдс.
Даян и Норман се познават от година. В това време двамата снимаха филм, в който са влюбена двойка. Близостта на снимачната площадка явно е влязла и в живота им, защото през декември миналата година бе съобщено, че актрисата е била забелязана в бар в Ню Йорк в компанията на Норман. Тогава обаче никой не се усъмни в тяхното приятелство заради факта, че Крюгер винаги се е държала освободено с колегите си, без това да води до флирт.
В същото време приятелят й Джошуа неведнъж е издавал, че двамата с Даян не са почитатели на брака. Той нямало да промени по никакъв начин отношенията им в любовта. "Мога да ви кажа защо не сме женени - ние не сме религиозни. Не се чувствам по-малко обвързан с Даян, защото не съм застанал пред свещеник. И двамата сме деца на разведени родители, така че е трудно да приемем сватбата като нещо наистина стойностно", казвал е Джаксън.
Джаксън никога не е бил женен, за разлика от Крюгер, която до 2006 г. бе омъжена за френския актьор и режисьор Гийом Кане, който пък в момента е женен за актрисата Марион Котияр.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !