Шанел се спря на Даян Крюгер

11.04.2013 10:15 | Видян 4576 пъти

Шанел се спря на Даян Крюгер

Даян Крюгер отново доказва, че е една от най-стилните жени в Холивуд. Блондинката, изгряла на големия екран като хубавата Елена от епическата продукция „Троя", има ненатрапчива красота и семпъл стил.

В новия брой на S Moda блондинката подчертава красивото си тяло в черно-бели тоалети, които акцентират върху красивите ѝ слаби крака. Стилист на фотосесията е Кристофър Кембъл, а дрехите са на марките Christian Dior, Calvin Klein, Eddie Borgo и Lanvin, пише Dnes.bg.

Не само тялото на Крюгер заслужава внимание. Козметичният гигант Chanel се спря на актрисата за новата си серия грижа за кожата. Даян бе и лице на аромата на лейбъла Allure през 1996 г.

"Звездата от „The Host" винаги е била една от нашите любимки. Със своята елегантност и естествена красота Даян Крюгер е едно от най-свежите и разпознаваеми лица във филмовата индустрия", казват от Chanel.

Блондинката има 15-годишна кариера зад гърба си като модел, преди да се превърне в актриса. Тя винаги се е грижила за тялото си, но се изумява от манията, обсебила много нейни колеги, включително и мъже, да се хранят здравословно и да спортуват до лудост.

Неотдавна Даян каза: „Тъкмо излизахме от снимки с Джейсън Кларк и седнахме да вечеряме в едно заведение в Ню Йорк. И тогава той ми каза: „Знаеш ли? Намерих едно страхотно местенце на няколко километра оттук, където има органични храни и скокове". Аз го погледнах и му отвърнах: „Знаеш ли, има причина хората да мразят актьорите!". Не че имам нещо против човек да се грижи за здравето си, но това се е превърнало в мания. Да пътуваш до Лос Анджелис за някакво ястие, си е направо лудост".

И без да е обсебена от тялото си, Крюгер е направила чудеса с него

Снимка: ndt1.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !