"Скитница" може да засенчи "Здрач"

05.04.2013 13:45 | Видян 1861 пъти

Новият филм "Скитница" може да засенчи "Здрач". Това е история за любов и саможертва в един футуристичен свят, в който на карта е заложена съдбата на човечеството. Планетата Земя е превзета от миролюбиви извънземни, известни като "душите", пише Блиц.

Повечето индивиди от човешката раса са станали приемници на "душите" - овладeни са умовете им, но телата им са оставени непокътнати. Мелани е член на малка група човеци, които оказват съпротива на нашествениците. Но тя е заловена от Търсачката - миротворец, подготвен да защитава новата раса от последните останали човеци. Въпреки отчаяната борба на Мелани, в тялото ѝ е хирургично имплантирана "душа" на име Скитница. Тя е предупредена за предизвикателствата на живота в тялото на човек. Знае за завладяващите чувства, за страстите и твърде ярките спомени. Но има една трудност, която не е очаквала: предишната обитателка на тялото не иска да се откаже да притежава ума си.

Търсачката подтиква Скитница да извлича информация от паметта на Мелани, за да научи местонахождението на човеците ренегати. Със силната си воля Мелани успява да убеди съпротивляващата се "душа" да бъде неин съюзник в опасно издирване, целта на което е да спасят семейството и мъжете, които двете обикват.

В лентата си режисьорът Андрю Никол е взел Сърша Ронан, Чандлър Катенбъри, Уилям Хърт, Даян Крюгер и други звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кралицата изгуби $45 милиона

Уилям и Кейт с кинопремиера в задния си двор...

Драма за Свидетели на Йехова...

Грузинско-френският филм Начало спечели голямата награда...

Няма коментари към тази новина !

*}