Рейчъл Билсън: Бих изпяла всичко с Еминем

04.04.2013 14:00 | Видян 4063 пъти

Рейчъл Билсън: Бих изпяла всичко с Еминем

След сериала „Ориндж Каунти" Рейчъл Билсън се превърна в разпознаваемо име и лице. Чаровната брюнетка не се е устремила към големия екран, а сякаш се чувства комфортно в телевизионните продукции. Тя е звездата в сериала „The Hart Of Dixie", където влиза в ролята на чепата и провокативна докторка в дълбоката провинция, пише Dnes.bg.

Интересното при Рейчъл е, че годините минават, а тя все още е запазила младежкото си излъчване. Билсън е голям фен на цветните дрехи и не обича да ходи прекалено официално облечена. В новия брой на „Cosmopolitan" тя признава, че винаги слага по някакъв аксесоар, който да прави вида ѝ „по-шантав".

На корицата на списанието актрисата сияе в ярко розова рокля, а на останалите снимки просто си личи, че е създадена да носи ярки цветове.

Въпреки че изглежда като момиченце, Рейчъл отдавна е жена – нежна и чувствена. От 2008 г. тя е сгодена за Хейдън Кристенсен и макар пет години по-късно да няма не са избрали дата за сватба, брюнетката е готова за семейство.

"Определено създаването на семейство е един от приоритетите ми. Искам деца в близко бъдеще", издава 31-годишната красавица.

„Наистина съм много готино гадже – поставям връзката си над всичко останало в живота ми. Обичам да готвя и често му правя вечеря, а после гледаме заедно филми", допълва Рейчъл за личния си живот.

Билсън може ида предпочита по-небрежния стил, но знае как да съблазни някой мъж. „Мъжете се доверяват на очите си. Никога няма да сбърка, ако сложа тясна рокля или къса пола", казва още актрисата.

Една от мечтите ѝ е да пее рап и дори си е избрала партньор. „Тайно си мечтая да бъда рапърка. Ако някога пея караоке, искам да бъде в дует с Еминем. С него ще изпея всичко".

Снимка: standartneus.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !