Богдана Карадочева свали 10 кила

08.07.2016 15:57 | Видян 1602 пъти

Богдана Карадочева свали 10 кила

Най-драматичният алт на родната сцена – Богдана Карадочева, е променена до неузнаваемост. Доскоро доста натежалата в годините певица е смъкнала от себе си повече от 10 кила, забелязаха всички, които са я виждали в последните седмици, научи хотарена. Богдана направо се е стопила, загубила е цялата си пищност и дори ръцете й са изкльощавели, изумиха се приятелите й, когато я видяха на поклонението на актрисата Ани Бакалова в сряда в църквата „Св. Седмочисленици“.

Карадочева бе облечена с черна рокля и широка дреха от бял тюл върху нея, които подчертаваха промяната на фигурата й. „Всъщност така Бубата изглежда много добре, имаше нужда да се повтали“, одобриха новата й визия колеги от сцената.

Те обясниха, че жегата и цигарите основно са стопили снагата на Карадочева. Жегите пък стопили докрай апетита на певицата, която не понася високите температури. Похапвала само рано вечер – основно сирене и сухар с някой домат или чушка. Иначе голям кулинар, Богдана спряла да върти любимите манджи, с които гощава и внуци, и приятели.

„Лятото не е време за тежки гозби, трябва да се кара на нещо по-леко“, обяснила певицата на съпруга си Стефан Димитров, който се примирил с принудителната диета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !