БГ групата на 2016 Ice Cream с нов летен хит

29.06.2016 15:12 | Видян 6505 пъти

БГ групата на 2016 Ice Cream с нов летен хит

Не случайно наричат Ice Cream една от най-здраво работещите банди. Няма и месец след като получиха наградата „БГ Група 2016”, Монти, Ice-а и Мартина ще освежат лятото с едно ново клубно парче - "Pool party (Всеки ден)".  Музикантите обещават, че към средата на юли  видеото на „мокрия” хит ще достигне до жадните парти фенове. Нямаме търпение!
Групата вдигна изключително високо летвата след като на 18 юни, при смазващата конкуренция на обичани групи като Б.Т.Р., Deep Zone Project, Mери Бойc  Бенд и D2, грабна приза „БГ Група 2016”. Мястото им бе отредено единствено и само от признанието и любовта на феновете, гласували за тях.
Думи от един от последните им видеосингли „Без страх” - „За да победиш, трябва здраво да се бориш!” напълно отговaряха на силната емоция и посланието, което отправиха Ice Cream при получаване на престижната награда. Стискайки златния микрофон, прекрасната им нова вокалистка Мартина благодари развълнувано за подкрепата и любовта на всички, които са гласували за тях. Малин Миланов - Монти се обърна към публиката с цялото си сърце, като не забрави и колегите си, работили в групата през отминалите години. Малко след като силната емоция отмина, Монти добави: „Тази награда показва на първо време оценката на феновете за нашата музика, и на второ място - смисъла на това да влагаш винаги част от сърцето и душата си, в това което правиш. В  нашия случай - в музиката, в концертите, клиповете и всичко останало".
Това лято феновете на Ice Cream отново ще могат да ги видят на живо в най-горещите летни курорти - Варна, Обзор, Несебър, Слънчев бряг, Бургас, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Ахтопол и др. На 9 юли на басейн "Леда" в София пък предстои и най-голямото нощно парти на басейн в България - "Hell hip hop summer pool party", където ще бъдат заснети финалните кадри на клипа Pool party.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !