Ice Cream “На живо” в столичен клуб

04.03.2015 15:19 | Видян 1549 пъти

Ice Cream “На живо” в столичен клуб

С участието на специален гост изпълнител на 5 март Ice Cream ще излязат на сцената на Bedroom Premium Club. Това е поредното участие на популярната хип-хоп банда в клуба, останала преди месеци с един член по-малко, след като Виктор я напусна. Кой е музиканта, който ще се присъедини към Даниел Димитров – Айса, Малин Миланов – Монти и Елена Брусарска, ще се разбере този четвъртък. “Не бихме искали да издаваме предварително името му, само ще добавя, че става дума за жена и публиката ще бъде изненадана от ролята й.” – споделя беквокалиската Елена Брусарска.

През последните дни Ice Cream усърдно работят по един мащабен проект – първия си самостоятелен концерт, който ще се проведе на 22 април в НДК. Тогава групата ще представи третия си самостоятелен албум “Животът е един”.  В момента тримата работят по последния сингъл към него, който все още е с работно заглавие, снимат и клип. В плановете им за пролетта са включени гастроли в Испания и Гърция, където ще бъдат част от Spring Break 2015.

По време на участието си в Bedroom Premium Club Ice Cream ще представят едни от най-известните си парчета – “Захир, “Заредени”, “Много добре”, “Скачай”. Те ще бъдат подгрявани от резидента на клуба DJ Gorro.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Край на мъката, Венера ни спасява от...

Венера в Овен – дали не ни даде доста стрес в...

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Няма коментари към тази новина !