Мария Гроздева омазана с машинно масло

09.12.2008 16:09 | Видян 2965 пъти

Мария Гроздева омазана с машинно масло

В сряда вечер, 10 декември, в десетия епизод на документалното реалити по БНТ1 „Животът на другите” двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева ще се превъплъти в ролята на автомонтьор в култов столичен автосервиз.
 
Мария Гроздева е истинско олицетворение за „мъжко момиче”, двукратна олимпийска шампионка в дисциплината малокалибрен пистолет, многократна носителка на европейски титли, единствената българска спортистка с медали от четири олимпиади.

Тя е щастливо омъжена за своя треньор Валери Григоров, с когото имат три деца. Някак естествено не й е останало време да се запознае в детайли с устройството на автомобила.

Мария кара кола от години, но като повечето жени шофьори знае единствено къде се намира капачката на резервоара и откъде се сипва вода за чистачките.

Орисана цял живот да се занимава с неща, характерни за мъжете, дори и в най-смелите си представи Мария Гроздева не се приема в образа на автомонтьор. Въпреки, че се ужасява при мисълта да се омаже в масло до ушите, отличната стрелкиня е амбицирана да докаже, че може да се справи и с подобно огромно предизвикателство. В „Живота на другите” Мария Гроздева ще се изправи пред  приключението да усъвършенства познанията си за автомобилите и тяхната поддръжка, ставайки автомонтьор.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кралски коне избягаха, хукнаха през...

Кралски коне избягаха, хукнаха през Лондон: Фото на деня

Б.Рашков бие след въпрос защо 10 пъти...

Бойко Рашков, ПП, нападна с удари журналист, който му...

Няма коментари към тази новина !