Броени дни до концерта на "Форинър"

06.06.2016 14:12 | Видян 1611 пъти

Броени дни до концерта на

На 12 юни в зала „Арена Армеец“, една от най-легендарните рок банди, която има над десет мулти-платинени албумa и шестнадесет Топ 30 попадения, продължаваща да привлича фенове от всички поколения, любимците на хиляди българи – ФОРИНЪР, ще се срещне с вярната си публика в незабравимо и емоционално преживяване, представяйки на живо хитовите си парчета, сред които и баладата “I Want to Know What Love Is”, която е най-добрата песен от творчеството на групата. Концертът е по покана на Музикално продуцентска компания „Жокер медиа“. За комфорта на групата се погрижиха от АУДИ България, които любезно предоставиха няколко луксозни автомобила последен модел от марката. Те ще са на разположение през целия им престой  у нас.

Преди да излязат на сцената, именитите музиканти отправиха към организаторите - Жокер Медиа, списък с изисквания за времето на пребиваването им в гримьорната. В голяма част от менюто им присъстват разнообразни и здравословни храни, като допълнително ще разчитат на български производители на еко-био продукти. Задължително условие е храната им да бъде поднесена в сребърни подноси и прибори. Билетите за събитието на 12 юни от 20:00 ч., все още могат да се закупят от системата на Eventim.BG.  През 1987 година непосредствено след издаването на албума “Inside Information” в групата възникват разногласия между ключовите музиканти Мик Джоунс и Лу Грам. Последният напуска групата и е заменен от Джони Едуардс. Тъй като Мик Джоунс e лидер и основател на Форинър, съавтор на всички песни, както и  копродуцент във всички албуми, той прави опит да реформира групата през 2004 г. Бандата вече включва Джоунс, фронтменът и вокалист Кели Хансън, басиста Джеф Пилсън, мулти-инструментала Том Гимбъл, китаристът Брус Уотсън, Майкъл Блустейн на клавишните, и Крис Фрейзър на барабаните. Хит сингълът на Форинър - "Waiting For A Girl Like You" е номер 2 в Billboard TOP 100 за общо 14 седмици.

Това е рекорд в историята на музикалната класация на списание Billboard. С най-новият  си три-дисков албум, Форинър приключи 2015 година  на висок тон, а бандата се поздрави с внушително големи продажби на дигитално съдържание. Групата започва да  прави и акустична версии преди няколко години,  като стартира от Германия. Този тип шоу добива голям успех и популярност в Канада и няколко други държави. „Ние от Форинър обичаме да правим непрекъснато нови неща, и като група, а шоутата са ни доста високо енергийни и запомнящи се“ -  споделя в интервю Джеф Пилсън – басист. В момента музикантите от групата усилено работят над песента „На бой със света“, която биха искали да превърнат в друг техен голям хит. На фона на наближаването на 40 годишнината от създаването на групата, бившият вокал на Форинър, Лу Грам обяви за идеята си за събирането и отново в оригиналния състав.Вокалистът и фронтмен Кели Хансън е фен на здравословното хранене и има сериозно отношение към изкуството на приготвяне на храната. Той дори се е появявал в епизоди на популярни американски шоу програми и сериали, свързани с готварското изкуство (като например Chopped).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !