Иво Сиромахов яхна джип за 100 бона

31.05.2016 10:47 | Видян 1634 пъти

Иво Сиромахов яхна джип за 100 бона

Иво Сиромахов е тотален джигит на пътя. Водещият и сценарист от "Шоуто на Слави" изглежда се е разболял от звездоманията на шефа си Слави Трифонов или е прихванал от поведението му, защото не спазва никакви правила. Натиска яко педала на газта, а за капак паркира на абсолютно забранено място до сградата на Би Ти Ви и пречи на всички останали шофьори.

Сиромахов обаче никак не се впечатлява от забележките им и оставя колата си по цял ден да възпрепятства нормалното преминаване покрай паркинга на НДК, където се намира телевизията.

"Изключително е невъзпитан и безпардонен. Страшно нахалство е да се движиш из София с такава кола, пък да не говорим да запушваш с нея движението, защото е трудно да й се намери място", коментират работещи в близост столичани, принудени всеки ден да заобикалят някак возилото на Сиромахов, който явно е комплексиран от високия ръст на шефа си Слави и за да компенсира факта, че е съвсем дребничък, си е купил огромна кола. Водещият и сценарист е пръснал над 100 бона, за да се сдобие с джип "Хамър", какъвто ползват и в американската армия, пише ПИК.

"Явно така се чувства по-висок и мъжествен. Нормално е да е комплексиран, като Слави му е три глави отгоре", смятат и колегите на Сиромахов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !