Слави припадна по време на снимки

08.02.2016 10:03 | Видян 2401 пъти

 Слави припадна по време на снимки

Слави Трифонов е припаднал по време на снимките на едно от предаванията си миналата седмица. Гологлавият тв водещ е затворил очи и е загубил съзнание за няколко минути в сряда, научи ексклузивно „Всеки ден" от хора от предаването му.

От екипа му веднага са извикали линейка, а снимките на „Шоуто на Слави" са били временно спрени. Едва след като лекари са изнесли Дългия на носилка от зала 12 на НДК, където се снима предаването, Иво Сиромахов е заел мястото му и камерите отново са започнали да записват, издадоха пред вестника очевидци. Близки до Слави Трифонов разкриха, че през последните седмици здравословното състояние на водещия се е влошило страшно много и е достигнало до критична фаза, но не пожелаха да уточнят диагнозата му. Учиндолецът от години все страда от някакво заболяване, ту излекува едното и му се появява нов проблем.

„Зад един припадък почти винаги стоят сериозни здравословни проблеми. Достатъчно внушителен е списъкът от всевъзможни заболявания, които се проявяват по подобен начин. Припадъкът е състояние, при което организмът изпада във внезапно временно изключване функцията на кората на главния мозък", коментираха столични лекари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !