Чаровната Ива Екимова – водеща на алкохолно парти

05.12.2008 17:15 | Видян 5848 пъти | Гласували 1

Чаровната Ива Екимова – водеща на алкохолно парти

Наскоро прочутият с производството на отлични алкохолни напитки град Пещера стана  събирателна точка на множество звезди, дошли да уважат купона на гиганта в бранша „Винпром Пещера”. Цялото шоу бе организирано около откриването на новите производствени мощности на алкохолния лидер. Водеща на шоуто бе познатата от малкия екран и светските събития из цялата страна Ива Екимова. Красивата блондинка омая гостите със своя непоправим  чар и сексапил. Тя бе неотразима със своя изискан външен вид – стилна рокля с дължина над коленете, решена в модерното за сезона червено а ла „Флирт”. Бившата водеща от телевизия ММ озаряваше залата с ведрото си настроение и за пореден път доказа отколешната си житейска философия за пълноценно изживяване на всеки миг. Г-жа Екимова направи доста силно впечатление на всички в празнично украсената и луксозна зала със своето професионално отношение и непринудения ракиен хумор, с който забавляваше над 300 отбрани гост,и сред които бяха забелязани и познати на медиите видни ухажори от бизнес и политическите среди.

Събитието продължи с изпълнение на невероятните професионалисти от ансамбъл „Българе”, които пресъздадоха народните традиции в производството и консумацията на алкохолни напитки. Хореографията им, специално подготвена за събитието на лидера в алкохолния бизнес, бе наистина впечатляваща и привлече погледите на всички присъстващи, които ги изпратиха с нестихващи овации. След прекрасния танц думата бе дадена на Изпълнителния директор на „Винпром Пещера” г-н Иван Папазов, който приветства гостите с добре дошли и откри новия завод с увереност в бъдещите успехи на фирмата всички нейни служители и приятели. Ествествено, по стар български обичай, всяко ново начало изисква и свещен водосвет, който бе извършен от Пловдивския митрополит Николай, който не пропусна лично да приветства любезните домакини.

По време на развихрилия се впоследствие купон за доброто насторение на гостите се погрижи един от най-актуалните дуети у нас – Нина Николина и Калин Вельов. Магнетичната двойка избра да представи нови песни от актуалния си албум „Абсент”, както и любими стари парчета пред почитатели на своето творчество и на алкохолните напитки на „Винпром Пещара”. Никой от компанията организатор не потвърди официално, но нашият екип подозира, че страстните фламенко ритми, бързо  нагорещили обстановката, както и танците на по-кръшните представителки на нежния пол, бяха предизвикани не само от бурните овации на множеството, а и от участието на небезизвестната водка „Флирт”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Няма коментари към тази новина !