Ива Екимова хвърли траура

07.08.2008 12:58 | Видян 32964 пъти | Гласували 2

Ива Екимова хвърли траура

Само 33 дни бяха достатъчни на Ива Екимова, за да захвърли траура, съобщи в."Експрес".

Вдовицата на Дими от "Сленг", който загина в жестока катастрофа с мотор на 29 юни, се весели шумно по морето. През уикенда Екимова е била забелязана на курорта Лозенец, където си прекарвала чудесно. Ива е била видимо подпийнала и се закачала с мъжете в заведението "By the way", без изобщо да се притеснява от каквото и да било. Хората я питали дали наистина е тя, на което Екимова отговаря: "На мен всички са ми чували името". 

След като пийнала едно-две питиета в заведението до към 2 през нощта, Ива и приятелите й отпрашили да си продължат вечерта на друго място, оставяйки зад себе си коментарите, че още дори официалният траур от 40 дни не е минал.

След погребението на съпруга й Дими в светските среди усилено се коментираше, че отношенията между тях двамата не са били от най-блестящите в последно време. Те дори не живеели заедно и се събирали само когато трябвало да посетят някоя светска проява. Отделно на самото погребение Ива се появи с къса черна рокля с голямо деколте, което предизвика коментарите на по-консервативните. Направи впечатление, че майката на музиканта също не беше в близки отношения с вдовицата, която изглеждаше по-скоро изискана, отколкото тъжна.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Отиде си Дими от "Сленг"

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !