Преслава иска да се сдобри с Галена

17.05.2016 13:25 | Видян 2005 пъти

Преслава иска да се сдобри с Галена

Преслава напира да се сдобри с Галена! Певицата е готова дори да се унижи, само и само да си върне някогашната приятелка, с която не си говори от два месеца.

Причината за раздора между двете станаха Наградите на Планета, които бяха бойкотирани от Галена заради недоволство, че Преси стана Певица на годината. Смядовската певица била убедена, че много повече заслужава приза от колежката си, която нямала достатъчно хитове.

Действията й разрушиха крехката им дружба с Преслава, която призна, че от Наградите двете не си говорят.

"Не сме се чували повече от два месеца. Това ми е болна тема. Галена е човекът, който съм чувствала най-близък. Знаела съм, че ще има конкуренция. Нормално е! Аз съм й давала и моя награда дори, защото съм знаела, че годината й е силна. Последният човек, от когото ще очаквам удар, е тя. Озадачена съм. Аз ли съм лудата и глупавата да продължавам да си мисля, че има приятелство?“, попита Преслава в интервю за тематичен фолк сайт.

Тя разкрива, че с Галена са се видели дни преди Наградите и не е личало помежду им да има напрежение, поне тя не е усетила, пише Всеки ден.

"Можеше да ми звънне, поне да каже какво има. После не се обади и замина на турне в САЩ. Що? Там телефон няма ли, няма ли интернет, за да не ми драсне два реда?“, иронично се чуди Преслава.

Която не крие, че е изумена, че Галена е подкрепила с целувка негативен коментар срещу нея. И въпреки всичко тя се надява с приятелката си да се сдобрят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !