Преслава измъкна от затвора шофьора си убил човек

10.05.2016 13:23 | Видян 1664 пъти

Преслава измъкна от затвора шофьора си убил човек

Преслава е измъкнала шофьора си от затвора. Певицата е задействала връзки и финанси, за да освободи Иван Сарафски, който на 6 декември 2014 прегази и уби на пешеходна пътека в Пловдив 84-годишният Петко Петков.

Тогава Сарафски оставил звездата на участие в Благоевград и отишъл в Пловдив, за да прибере жена си и техни приятели от дискотека. В града обаче профучал през пешеходна пътека с много висока скорост, мислейки си, че в ранния час няма да има хора.

За съжаление, по това време жертвата му пресичал пътя, тъй като бързал за влака, за да отиде на вилата си в Асеновградско. Човекът починал по-късно в болницата заради зверския удар, ауплашеният Сарафски се опитал да убеди свой приятел да поеме вината вместо него и да каже, че той е бил зад волана.

Шофьорът-убиец го увещавал, че ще се отърве само с няколко месеца затвор и парична глоба, която той ще плати. Човекът пъроначално се навил, но в последствие размислил, уплашен, че става въпрос за убийство на пътя.

В крайна сметка Сарафски се оказал прав, че ще му се размине за смъртта на дядото. Той е излязъл тихомълком от затвора, а запознати са категорични, че работодателката му Преслава е уредила освобождаването му.

Нещо повече, към днешна дата убиецът отново шофира, все едно нищо не се е случило, предаваШоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !