Калин Врачански спаси Преслава от смъртта

05.05.2016 11:03 | Видян 2862 пъти

Калин Врачански спаси Преслава от смъртта

Калин Врачански е главният виновник за напълняването на Преслава в последно време. Преслава и Калин криеха връзката си, а наскоро се появиха слухове за задкулисен скандал между двамата. Факт е обаче, че двамата са изконсумирали страстта си. Вероятно връзката им няма да продължи дълго, но е оказала живително въздействие върху Преси. Покрай Врачански тя променила средата си на общуване и се запознала с хора от културните среди, покрай които се убедила, че външния вид не е най-важното и не е необходимо да си застрашаващо слаб, за да те обича публиката.

Освен интимни отношения, между Преслава и Калин има и силно приятелство и актьорът успял по дипломатичен, но твърд начин да й намекне, че е прекрачила границата на благоразумието и трябва да обърне внимание на здравето си. А резултатът вече е на лице - певицата е качила няколко килограма и е прекрачила присхологическата и здравословна граница от 50 килограма.

Феновете на Преси, а и всички нейни близки се бяха притеснили искрено за нея, защото доскоро беше на крачка от анорексията. Сега тя е поналяла бедра и дупе. Казва дори, че би изглеждала по-добре с две кила надолу, което значи, че явно не се е отърсила напълно от психологическия елемент на болестното отслабване, пише "Ретро". Сега Преслава, по съвет на Калин Врачански, не е толкова вманиачена във визията си, а се радва на живота. Певицата не крие, че яде какво си иска и въобще не тренира, защото й е скучно. Актьорът е доволен, че е успял да спаси живота й, защото тя бе тръгнала по стръмното нанадолнище към самопогубването.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !