Мария Илиева иска 12 бона за три песни

06.12.2008 09:00 | Видян 8696 пъти

Мария Илиева иска 12 бона за три песни

Всеизвестно е, че много от изпълнителите у нас разчитат основно на летния сезон, абитуриентските балове и новогодишните празници, за да припечелят тлъсти хонорари от участия. С наближаването на Коледа и Нова година тарифите на певците се вдигат.

Специално в поп музиката, се разчита главно на частни партита, от които могат да се смъкнат възможно най-големите суми. Хонорарите варират според това колко актуален е някой. Други пък винаги държат една и съща цена, защото през годините са си извоювали солидни позиции. Трети обявяват цени, които са изключително неприемливи. Колко вземат някои от най-известните в поп съсловието?
СЛАВА се разрови и направи проучване, което би учудило обикновения гражданин в условията на финансова криза.

Мария Илиева не пропуска и тази година да вдигне мизата покрай празниците. Цената й е 7000 лева. Странно е, че въпреки липсата на тотални хитове от ранга на Нищо и Лунен сън, Мария коригира често своята тарифа. Носят се слухове, че последно поискала цели 12000 лв. само за пет-шест песни. Както се досещате, не била ангажирана. Само за справка – хонорарът на Лили Иванова възлиза горе-долу на същата сума.

От соловите изпълнителки най-близо до тези пари е Белослава. Тя взема по 5 хилядарки на участие. Нейната музика обаче е по-непреходна, така че парите са оправдани. С 1000 лв. по-малко изкарва младата звезда Аксиния. Тъй като има само четири сингъла, които изпълнява публично, най-вероятно тя впряга и уменията си на водеща за тази сума. Нина Николина пък я възнаграждават с 3500 на участие. Но когато е без Калин Вельов. И тя обаче няма собствени хитове от доста години, което прави наложително присъствието на дуетния й партньор.

6000 е твърдата тарифа на Дони и Нети като дует. За толкова пее и Графа.
Сред естрадните динозаври СЛАВА също разконспирира няколко. Васил Найденов  забива срещу 6000. Камелия Тодорова пък извива глас срещу скромните 4500 лева. За по хиляда отгоре можете да слушате Тони Димитрова или Йорданка Христова. Странно е, че певци с доста по-голям стаж пеят за същите суми като по-младите си колеги.

Излиза, че ако успее правилно да подреди ангажиментите си, Мария Илиева ще се окаже най-печелившата певица сред поп артистите. Но ден година храни, както се казва в народната мъдрост.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !