Мария Илиева - най-стилна дама на годината

27.08.2008 12:20 | Видян 4855 пъти | Гласували 3

Мария Илиева - най-стилна дама на годината

Мария Илиева за пореден път получи признание за своя неповторим стил и  класа. По време на официална церемония за връчване на наградите „Лайфстайл”, провела се във Варна в края на миналата седмица, изпълнителката бе обявена за „Най-стилна дама” и наградена с красива статуетка.  Наградите „Лайфстайл” се организират от Радио Браво за четвърти пореден път, като за номинираните в отделните категории гласуват слушателите на радиото.

Талантливата певица не за първи път печели в подобна категория. Тя винаги е впечатлявала медии и публика със своя изискан стил и фино излъчване. Именно затова, освен многобройните престижни награди от музикалните медии в България, Мария Илиева получава и редица специални отличия за стил. През годините тя е номинирана и печели в категориите „Най-стилна дамска прическа” (Pantene Beauty Awards – 2004), „Най-стилна дама” (радио Браво FM – 2005), „Жена на годината” (сп. Грация – 2006), „Най-стилна изпълнителка” (сп. ELLE – 2007). 

След поредицата концертни участия и ангажименти в страната, Мария и екипът  на „Стерео стая” са ангажирани с подготовката на пилотния сингъл на Криста – първият артист на лейбъла на младата българска музика.

Много скоро самата Мария ще изненада своите фенове своя нов проект, върху който работи в момента.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !