Въргала затъна с нови 50 бона заеми

19.04.2016 15:06 | Видян 1790 пъти

Въргала затъна с нови 50 бона заеми

Влади Въргала пак го закъса с парите. Режисьорът е взел заеми за близо 50 000 лева за реализацията на двете си постановки, с които обещава да се завърне в театъра. Въргала за първи път от десет години се качва на сцената с авторския си спектакъл "Червената или черната".

"За да се направи една постановка, има два варианта - или в държавен театър, или като частна инициатива. Частната инициатива може да бъде подпомогната от хора, които са ти приятели или подкрепят изкуството и са видели потенциала ти. Моят случай е такъв. Това не е инвестиция. То е спомоществователство. Не е по-различно от това да се събират пари за хора, нуждаещи се", казва Въргала.

Въпреки парите, които е получил като "помощ" от свои близки, режисьорът отделно се е заробил с крупната сума от 50 бона, тъй като дори и подпомагането му от богати приятели не било достатъчно. С прискърбие Влади заявява, че има много неща, които може да сподели на аудиторията си, но хората просто нямали интерес да го чуят, разкрива Всеки ден.
"Хората искат друго. Те обичат да слушат вицове. Все по-малко интерес предизвикват сериозните теми. Явно времето ни е такова, народът иска смях и зрелища", вдига рамене той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !