Лекар разби Преслава: Платих 5 бона, за да спя с нея, сега си е качила тарифата!

07.04.2016 13:18 | Видян 5142 пъти

Лекар разби Преслава: Платих 5 бона, за да спя с нея, сега си е качила тарифата!

Нашумялата фолк изпълнителка Преслава е правила секс с известен роден гинеколог за пари. Тя е получила сумата от 5000 лева, за да му се отдаде в леглото. За това разказа самият специалист. Докторът, естествено, пожела да остане анонимен, въпреки че се е хвалил на доста места с похожденията си. Наскоро той отново проявил интерес към Преслава и пак я потърсил, но певицата го отрязала. Обяснила, че е твърде заета и хонорарът й бил скочил двойно, споделя лекарят пред "Всеки ден".

Гинекологът решил да организира кампания за профилактични прегледи. Започнал да проучва коя е най-харесваната звезда у нас и така попаднал на Преслава. Изгледал няколко нейни клипа и решил, че е доста „засукана мадама“. Помолил подчинените си да му уредят среща със собственика на „Пайнер“ Митко Димитров, за се договорят за хонорара на изпълнителката, която трябвало да стане рекламно лице и да агитира младите жени да се преглеждат за рак на маточната шийка.

Оказало се, че за да направи една фотосесия за рекламни материали, лекарят трябвало да плати сумата от 5 бона. Той обаче решил, че парите си струват и веднага склонил. След като подписали договора, се срещнал лично с Плеслава, за да уточнят кога и къде ще бъдат направени снимките, както и какви ще са посланията към младите дами. Естествено, гинекологът я поканил на вечеря, която претърпяла неочакван обрат и завършила в леглото му.

До въпросната фотосесия така и не се стигнало, тъй като на следващия ден гласовитата фолк дива заявила, че е изпълнила своята част от договора и е посветила един час на гинеколога. Той от своя страна не оспорил това, защото кампанията й много му харесала, а и както сам признава, имала завидни умения в прелюдията към секса.

Действително, напоследък на всички им прави впечатление, че една от най-популярните изпълнителки на „Пайнер“ е твърде заета. Всяка вечер тя е засичана с различни богати мъже по кръчмите и баровете в София и Пловдив. Нейни колежки във фолк средите злобеят, че тя заработва най-много от всички и на сцената, и извън нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !