Ще се развеждат ли Виктория и Дейвид?

01.04.2016 13:06 | Видян 2398 пъти

Ще се развеждат ли Виктория и Дейвид?

Вчера в жълтите медии се появиха слуховете, че Дейвид и Виктория Бекъм са пред развод и до дни ще обявят решението си да се разделят окончателно. Информацията тръгна, след като се появиха документи, които показват, че пенсионираният футболист се оттегля от поста изпълнителен директор на модната марка на съпругата си. 40-годишният бивш спортист оставя управлението на успешния моден бранд на жена си и на Робърт Додс, пише tialoto. Документите са публикувани в сайта Radar Online и показват, че Дейвид е подал оставка като директор на Victoria Beckham Ltd, след като шест години е бил на този пост.

Въпреки слуховете, семейство Бекъм се появи вчера в Западен Холивуд в пълен състав (с четирите си деца), на излизане от фитнес SoulCycle в Ел Ей.
Дейвид и Виктория са женени от почти 17 години. Въпреки че през последните три години живеят в Обединеното кралство,, съпрузите обичат да прекарват летните си почивки в Калифорния, където живееха в продължение на шест години, докато Дейвид играеше за отбора LA Galaxy.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !