Плеймейтка кръшкала на Хю Хефнър под носа му

01.04.2016 11:40 | Видян 1511 пъти

Плеймейтка кръшкала на Хю Хефнър под носа му

За живота в имението „Плейбой“ се носят легенди и то най-вече от неговите жителки в даден момент. Поредното зайче на Хю Хефнър, което си отвори устата пред медиите, е Кендра Уилкинсън. Хубавицата, която в момента е омъжена за атлет и е майка на две деца, бе под опеката на медийния магнат до 2008 г. и дори се водеше за едно от официалните му гаджета. В шоуто Kocktails With Khloe обаче блондинката призна, че да си половинка на Хефнър не е чак толкова бляскаво. Сексът с милионера бил повече от скучен и безпаметен и се налагало тя редовно да му кръшка с други мъже.
„Изневерявах на Хю в хотели надолу по улицата. Все пак не бях в имението по романтични причини или заради материални като други момичета“, сподели Уилкинсън.

Кендра влиза в имението „Плейбой“ на 18-годишна възраст. Тогава Хю е на 78 години. По думите ѝ той знаел, че момичетата му кръшкат и нямал против, но държал похожденията им да бъдат дискретни. Що се касае до секса с Хефнър, Уилкинсън сподели:
„Почти винаги бях много пияна, за да не ми пука на следващия ден. Трябваше да пия и да пуша много трева, за да преживея тези нощи. За мен сексът с него беше просто работа. Не съм му се наслаждавала“, категорично бе бившето зайче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !