Ето го новия Хю Хефнър

09.10.2015 11:17 | Видян 2101 пъти | Гласували 1

Ето го новия Хю Хефнър

Огромни цици и лъскави коли правят от млад мултимилиардер новия Хю Хефнър, пише в. "България днес". Германецът Бастиан Йота и съпругата му Мария организират грандиозни партита в имението си в Холивуд.

Красивият богаташ прави всичко възможно да превърне дома си в новата Плейбой къща. Купоните са непрестанни и съседите им започват да се оплакват от охолния им начин на живот. Освен непрекъсната смрад от скъпи кубински пури махалата се тресе от силна музика и бучащи мощни автомобили. "Това е хан, тук непрестанно влизат и излизат някакви непознати богаташчета. От шума на колите им не ми остава спокойна минута за сън, Пречат ми и ще подам сигнал в полицията", казва една от съседките.

Други се възпротивяват на голотиите, които са принудени да гледан денонощно. По думите на млада майка от скъпарския район по улиците се разхождат полуголи мадами, без да се притесняват, че гърдите им са на показ. Бастиан Йота е роден в Германия. По неговите думи е принуден да напусне родния Мюнхен, тъй като там всички гледали с насмешка на охолния му живот.

"Плюеха ферарито ми и обиждаха непрекъснато жена ми заради огромния й бюст. Реших да се преместя в Лос Анджелис, където луксозния живот е нещо съвсем нормално", споделя напомпаният мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !