Цеци Красимирова ГОЛА БЕЗ ПАРИ

25.03.2016 12:36 | Видян 5067 пъти

Цеци Красимирова ГОЛА БЕЗ ПАРИ

Без дрехи за пореден път остана Цеци Красимирова! Едва навършила 36 г., одумваната моделка се разхвърли и показа плът - секси!

Една от най-известните мутренски "вдовици" (тя нямаше брак с Косьо Самоковеца, но беше негова държанка години наред) показа новите фотоси в интернет. На тях Цеци не се свени да си покаже гърдите, а освен това заголва и сочни, татуирани баджаци, видя България Днес. На всяка снимка моделката е пуснала поглед "яко секс" и сладострастно отваря уста. На един от най-скандалните фотоси Цеци е само по високи токчета, жартиери и кожени ръкавици - същинска строга господарка.

 Явно бизнесът, който върти в Испания, нещо не й върви и се налага да се върне пред обектива, за да заработи. В Барселона, където живее от години, сексбомбата си изкарва прехраната с продажба на растителни торове, употребявани за отглеждането на медицинска марихуана. С билката пациенти с рак и епилепсия си облекчават живота. "Интересно ми е всичко, свързано с растението", каза Цеци, но не потвърди слуховете, че самата тя се напушва редовно.
Цеци се ослушва и по темата за нова любов, но с половин уста признава, че има мъж до себе си и ще се постарае името му да остане тайна.

"Готова съм не само за едно дете, а за три! Здрава, млада и можеща съм, защо да не бъда отново майка?!", допълни 36-годишната моделка. Всички бяха убедени, че тя ще роди бебенце на Гонзо, с когото бяха любовници, но това така и не стана. Цеци взе щерка си Джудит и избяга към Барселона да влезе в бизнеса с марихуана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !