Цеци Красимирова: Избирам честния път в живота

29.02.2016 10:50 | Видян 3673 пъти

Цеци Красимирова: Избирам честния път в живота

Една от най-известните ни моделки, Цеци Красимирова, засне предизвикателна фотосесия за фирмен календар, който се разпространява по цял свят. Цеци, която от години живее в Испания отново демонстрира класа и сексапил. Манекенката продължава да е една от най-актуалните в модния бранш – факт, който съвсем не е случаен. Цеци подържа перфектно тяло и форма, продължава да е изключително земна и очарователна. В ексклузивно интервю  от Барселона тя прави  равносметката, че е прекарала половината си живот пред камерите и на модния подиум. Днес продължава да е успешна на полето на бизнеса и прекарва цялото си свободно време с дъщеря си Джудит, която е същинско нейно копие.

Как дойде идеята за календара и защо решихте да бъде реализиран в България?

Всъщност за 2016 година заснех с различни екипи три жанрови календара: за Advanced Nutritions-USA, за Harley Davidson-Barcelona и за Магама. Снимките бяха реализирани в Испания и у нас.

Разкажете ни повече за вашите занимания в Барселона?

Работя активно. Продавам растителни торове. Те са най-вече за отглеждане на медицинска марихуана, която е легализирана както в Испания, така и в доста  европейски държави вече. Използва се за лечение на рак, глаукома, Паркинсон, епилепсия и много други заболявания. Интересно ми е всичко свързано с етапа на растеж на самото растение .Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация.

Модата продължава ли да ви вълнува? Следите ли модните тенденции?
Аз съм закърмена от модел:) През 80-те,моята майка е била Мис Враца и дълги години манекен. Моето детство и пубертет минаха като детски модел и до днес работя. Следя модните тенденции, но се водя само от своя собствен стил.

Как продължавате да подържате топ-формата си, тъй като с годините изглеждате все по-добре?

Благодаря Ви,красиви думи! В този период от живота си се чувствам  по-добре от всякога. Спортувам всеки ден, тичам, плувам, медитирам, храня се разделно и винаги до залез слънце. Пия много вода с лимон през деня. Рано лягам и рано ставам. Следвам този режим - ако може така да се каже, по скоро навици са това.

Как прекарвате времето с дъщеря си Джудит и тя в каква област би искала да се развива?  

С Джудит сме 90% от времето ни заедно. Като скачени съдове сме:)
Онзи ден дори ми каза: „Така силно те обичам, че като се омъжа и имам деца един ден , при нас ще живееш:)“А аз и отговорих, че няма шанс! Всяка жаба да си знае гьола :)) Забавно е с нас. Постоянно я тормозя да спортува. В момента тя се развива в света на кино-грима. Вкъщи е пълно със всякакви маски, чудовища, кръв в туби ,зъби и какво ли не.

Къде обичате да пътувате по света и да оставате за дълго?

Благодаря на Бог, че съм имала възможността да обиколя почти целия свят с малки изключения. Като цяло и двете харесваме Азия , вероятно бихме поживяли и там за няколко години, но за момента сме още силно влюбени в Барса.

Какво ви даде и какво ви отне модния подиум?
Модата само ми е давала. Губиш част от личното си пространство,но в живота всичко има цена!  

Мислили сте да напишете книга след време?
Абсолютно Не! Твърде млада съм и би изглеждало несериозно. Има много път пред мен. Въпреки, че до момента имам доста интересен материал за книга.

Пред какви предизвикателства ще се изправите през новата 2016 година?
Пред каквито всяка година... Следване на собствените си приоритети,здравословен живот, споделяне на любов.

Лесния или трудния път избирате в живота?
По скоро честният.


Интервю на: Мартин Райков
Фото: Мирослава Дерменджиева
Стилист: Стоян Апостолов
Грим: Джулия Ангелова
Коса: Стефано Бонзай-Берлин
Гардероб: BonBon Lingerie



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !