Цеци Красимирова най-сетне отлита в САЩ

05.11.2015 16:29 | Видян 2376 пъти

Цеци Красимирова най-сетне отлита в САЩ

Цеци Красимирова, която от години живее в Барселона, най-после взе виза за САЩ. Дълго време на красавицата й бе отказвана виза, като от каталунската столица не й давали точно обяснение защо.

В крайна сметка тя се сдоби с ценния документ преди няколко дни, но не в Барселона, а в София, видя с очите си репортер на „Уикенд”. Любимата на покойния контрабандист Косьо Самоковеца се яви в американското консулство без грим, с коса, вдигната на конска опашка. Цялото й излъчване беше на истинска бизнесдама.

Носеше суперелегантно черно палто и изискана кожена чанта. Впечатляващите й черни обувки бяха с кантове в кралскосиньо. Докато чакаше реда си, отпиваше от бутилка минерална вода „Пирин“. Манекенката проведе интервюто с консулския служител на отличен английски. Визата й беше издадена на името Цеца Димитрова, както всъщност е записана в личната си карта.

Лекотата, с която получи документа, напълно оправдава разкарването й от Барселона до София. Самата тя призна пред Сашо Диков, че не може да вземе американска виза в Испания, защото е пострадала в атентат, като гадже на мафиот. Там дълго време не й давали виза, но и не обяснили каква е причината за отказа. Накрая се оказало, че е в списък за наркотици.

„Не пуша, пия по едно кафе на ден, не ползвам наркотици, освен че съм пушила марихуана“ – сподели Цеци. Както е известно, манекенката живее втори живот след разстрела на Косьо Самоковеца в Амстердам преди 12 години. Тя оцеля с куршум, заседнал на 2 мм от сънната й артерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !