Лияна яхна смъртта на Павел Чернев

23.03.2016 09:59 | Видян 4988 пъти

Лияна яхна смъртта на Павел Чернев

Фолк певицата Лияна най-нахално се възползва от възобновения интерес към себе си покрай смъртта на Павел Чернев. Бившият депутат от „Атака" се прости внезапно с живота в събота. Той още не е погребан, а тя, която уж много страда за него, вече презентира новата си песен „Вуду", видя репортер на „Всеки ден".

След близо 2-годишна пауза в кариерата си Лияна избра точно момента, в който почина уж близкият й приятел Павел Чернев, с когото се говори, че е имала нещо повече от обикновено приятелство, за да се завърне ударно на фолк сцената. „Човекът още не е изстинал, а ти пееш за грехове и как идваш „като камшик по кожата". И се кълчотиш като стриптийзьорка", нахокаха я даже нейни верни почитатели. Братовчедката на Коцето използва най-неподходящия от етична гледна точка момент, за да представи новата си песен. На всичкото отгоре тя е толкова далеч от жалейките, колкото небето от земята. В нея се пее: „Ще правя с теб чудо, с теб, с теб чудо в твоите ръце. Иглата в теб лудо, в теб, в теб лудо ще се забоде. Признах си всички грехове".

Лияна бе любимка на покойния Павел Чернев, който не криеше, че именно тя е голямата му слабост. Двамата се сближиха при участието си във „ВИП Брадър", където адвокатът се закачаше шеговито с певицата и я наричаше „моята сърничка". Познават се обаче още от деца. Когато научи за смъртта на Павката, Лияна написа прощалното „Почивай в мир, приятелю! Светлината, която носеше в душата си, ще остане във вечността, така вечно ще останеш в сърцата на всички нас, които имахме възможност да познаваме Теб - голямото момче с огромното сърце!". Но само 3 дни по-късно пусна чалга ритмите си, без да се съобрази с траура.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}