Емануела по зърна

22.03.2016 09:49 | Видян 5124 пъти

 Емануела по зърна

Емануела захвърли дрехи и задръжки и смело се разголи на снимачната площадка на последния си клип. Без да се съобразява с това, че почитателите й са малки деца, тя цъфна по прозрачно боди с камъни, под което се виждат зърната й, забеляза репортер на „Всеки ден". Фолкаджийката възмути дори и почитателите с голотиите си. „Все едно сме в зората на фолка. Така изглеждаха тогава певиците и колежките й ходеха по участия, съблечени като във филм за възрастни. Все пак е майка на две деца, едното от които е само на една година", коментираха потресени почитатели на изпълнителката на „Тръпката".

От фотоса се виждат й двете ареоли на силиконовите й цици. В последно време бодитата, които разкриват всичко от телата на фолк певиците, манекенките, плеймейтките и обикновените бръмчалки, са истински хит и се продават като топъл хляб. Явно и Емилия, както е истинското й име, се е сдобила с топ „дрехата". Тя шашна дори и най-разкрепостените мъже, които останаха с отворени ченета от вида й. „Все сме виждали провокативни сценични тоалети, но този път Емануела мина границите! Без сутиен, певицата по-добре да се беше появила гола. Всичко й се видя!", цъкаха с език те.

След като роди син на милионера Димитър Динев, а той я заряза, Емануела постоянно търси начини да привлича вниманието на публиката и не бяга от скандала, а го търси умишлено. Тя обвини бащата на детето си в побой над малкия Митко, а ден по-късно си взе думите назад и каза, че се е объркала. После пък намекна, че е гей и й кръшка с най-добрия си приятел. Вече самата фолкаджийка се губи из между лъжите си, които съчинява през ден, само и само да присъства в медийното пространство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !