Емануела с гардероб за 200 бона

15.03.2016 11:48 | Видян 2123 пъти

Емануела с гардероб за 200 бона

Емануела има огромна колекция от маркови дрехи. Съдържанието на гардероба на новоизлюпената пайнерка, изчислено в родна валута, е за повече от 200 бона, и то само за дрехите, които си е купила през последната година, научи „Всеки ден" от близки до певицата. Отделно от това тя имала главозамайващ бюджет за обувки, бижута и други аксесоари.

Роклята, с която Емилия се появи на наградите на телевизия „Планета" например, струва повече от 7000 лева, издадоха от щаба на изпълнителката. Тя си я поръчала от дизайнерката Катя Роуз и много държала моделът да е такъв, че хем да подчертава фигурата й, хем да не е вулгарен. Двете избрали червената рокля, която е полупрозрачна, а на „деликатните" места - обшита с ефектна дантела така, че да скрие точно това, което би трябвало да остане скрито. Благодарение на роклята и на интересната прическа, която избра за събитието, Емануела беше коментирана като една от най-красивите и ефектни дами в залата.

Това обаче не е единствената, а просто поредната скъпа дреха в гардероба й. Певицата например има бюстие, което е подобно на въпросната рокля и струва цели 3 бона. Тя не се притеснила да ги даде, защото става и за по-лежерни случаи, и за по-официални, стига да се съчетае със съответната дреха.

И двете дрешки били с американската марка „Джовани", която не се продава в България. Наложило се да ги поръчва от Ню Йорк и да ги чака месец и половина, докато бъдат доставени в страната. Бившата на Димитър Динев обаче не се притеснявала от чакането, нито от високата цена. „Важното е, че другите няма да имат като моите дрехи", обяснявала търпението си Емануела. Тя много мразела да я сравняват с колежки и не искала нито една от нейните дрехи да се повтаря в гардероба на останалите в бранша. Именно затова избягвала европейските дизайнери, по които повечето й колежки са луди, и си поръчвала дрехи от САЩ, за което й посредничела въпросната дизайнерка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !