Дневният режим на Виктория Бекъм

21.03.2016 11:19 | Видян 2075 пъти

Дневният режим на Виктория Бекъм

6:15 Ставам между 6:15 и 6:30, понеже имам четири деца. Не съм от типа, който обича да се излежава. Затова и винаги ставам по това време, но и имам аларма в случай, че се успя за първи път от 20 години. Моята марка "Викториа Бекъм” не прави спално бельо, затова ще ви оставя да гадаете с какво спя. Щом стана си взимам душ и понеже децата стават в 7, имам на разположение за себе си половин час. Докато се оправям през този час проверявам и мейлите, които са се получили от Америка през нощта. С удоволствие бих си взела вана, но сутрин нямам никакво време за това. А вечер нямам търпение. За закуска обикновено ям плодове, пия чай от мента и двойно еспресо. Похапвам докато слагам закуската на децата. Нямам време за тренировки, но планирам след като се върна от седмицата на модата в Ню Йорк да се върна към тичането.

7:50 Тръгваме към училище. Момчетата ходят в три различни училища, аз оставям един или двама. Дейвид другите, защото всичките започват по едно и също време.

8:50 Вече съм в офиса. Студиото ми е в Батърси. Първото, което правя е да проверя екипа. Близо 80 човека работят в студиото, включително шивачките, екипа за онлайн продажби, всички. Също така следя всеки един детайл за ревюто в Ню Йорк – всички мостри, музиката, плана на залата. В момента сме особено натоварени с онлайн сайта за продажби, който пускаме. Аз самата снимах няколко от видеата. На работа нося най-вече моите дрехи, нося две чанти на марката – една малка и една по-голяма, която да побира лаптоп, таблет и телефон. Нося всичко това в офиса с мен. Обичам да чета модни списания и знам, че можеш да ги намериш онлайн, но обичам да имам самото списание.

13 часа Обяд обикновено ям в офиса заедно с екипа ми. Обикновено поръчваме суши, нещо по-здравословно. Обичам зелени сокове. Обикновено пия газирана вода и много ментов чай. Ям докато работя. След обяда обикновено отивам до отдела за онлайн поръчки ако се правят снимки за сайта. Гледам да свърша максимално много работа до 4.

16 часа В 4 тръгвам от офиса и отивам да прибера децата от училище, да ги нахраня и да ги заведа на следобедните им занимания – ръгби, футбол и писане на домашни. Обичам да им помагам в писането на домашни. Когато ги сложа по леглата се връщам към работата, говоря с офиса в Америка, който тогава започва работа.

19 часа Когато можем с Дейвид обичаме да ходим на вечери – само двамата и ли с децата. Ходим на италиански или френски ресторант. Децата също обичат суши. Това е любимото им. Обичаме да излизаме като семейство. Сега като сме обратно в Лондон имаме и много роднини, с които правим семейни вечери. Гледаме телевизия, футбол, разбира се.

21 часа Бруклин си ляга към девет, девет и половина. След това аз и Дейвид прекарваме време заедно.

24 часа Лягам си в полунощ или един часа. Гледам да спя, колкото се може повече. Но, бидейки майка, мога само да си мечтая.  



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !