Преслава се срина психически

17.03.2016 10:54 | Видян 2266 пъти

Преслава се срина психически

Безкрайният списък с участия и допълнителните й ангажименти с телевизионното предаване "Като две капки вода" буквално са изцедили силите на добричлийката. От жизнената Преслава няма и следа, като дори да се усмихва по телевизията й коства усилия.

Участието на певицата в предаването по никакъв начин не промени предварително уговорените й гостувания в дискотеки в страната. Преслава пое ангажимент да съчетае задачите си, като беше наясно, че това ще й коства допълнителни физически усилия", коментират неофициално от музикалната й компания "Пайнер".

Преслава и досега кръстосваше цялата страна, за да пее в нощни заведения, но използваше следващите дни, за да се наспи. Сега обаче тя пропуска часовете сън, за да ходи на репетиции за представленията си в "Капките". На тренировките тя се появявала видимо уморена, разсеяността допълнително й пречела да се представя на ниво.

В първите две живи предавания изпълнителката се представи упомрачително зле, коментират почитатели на предаването. Логично тречленното жури я "награждава" с ниски оценки, като единствено зрителският вот я издига в класирането. Фенската й маса е силно мобилизирана да изпраща есемеси, за да запази любимката си в играта, пише България Днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !