Бой зад кулисите на "Мастър Шеф"

09.03.2016 13:08 | Видян 3784 пъти

Бой зад кулисите на

Емоциите на журито в хитовото риалити "Мастър шеф" са ескалирали, научи сензационно "Галерия". триото готвачи имало разногласия не само по отношение на участници, но и помежду си.

В кратките паузи на снимачния процес топ кулинарите разполагали с малко посещение, в което да отдъхват и да коментират развитието на предаването. Проблемът дошъл, когато шеф Петър Михалчев прекрачил категоричната забрана за тютюнопушене и постоянно кадял над главите на двамата си колеги. Бунтарят е страстен пушач от малък и едва издържал без цигари по време на снимките, затова опитвал в почивките да навакса, палейки цигара след цигара. Шеф Виктор Ангелов пък имал хронична непоносимост към цигарения дим и постоянно му правил любезни забележки, но в даден момент му кипнало и се заформил страшен скандал.

Под влиянието на гнева той блъскал мебелите, трошал столове и замерял стените с бутилки. Кулинарят крещял, че вече не се издържа и ще напусне предаването, ако колегата му не престане да замърсява въздуха. Михалчев не реагирал бурно на яростната сцена и обещал, че вече ще пуши извън снимачната площадка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !