Кайли Миноуг обяви годежа си

19.02.2016 12:43 | Видян 1733 пъти

Кайли Миноуг обяви годежа си

Кайли Миноуг потвърди годежа си с хубавеца Джошуа Саси, който е по-млад от нея с 19 години.

47-годишната попзвезда и 28-годишният британски актьор са се сгодили по време на почивката си в Швейцарските Алпи през декември.

Те се запознаха в началото на 2015-та на снимачната площадка на шоуто „Galavant“.

От два месеца австралийското миньонче се появява по светски събития с огромен диамантен пръстен на безимения пръст на едната си ръка, което събуди подозренията на медиите, че Кайли се готви за разходка до олтара.

Според последните слухове, Миноуг, която никога досега не се е омъжвала, искала да запази щастливата вест в тайна, но нейният годеник мечтаел да се похвали, че му предстои да я вземе за жена.

„Джошуа е горд да нарича Кайли своя годеница и няма никакви проблеми с това новината да стане публично достояние“, твърди източник пред в. „The Sun“.

Неотдавна певицата заяви в интервю: „Срещнах любовта на живота си, което е много красиво. В момента летя на крилете на щастието.“

В миналото Кайли е имала връзка с певците Джейсън Донован и Майкъл Хъчънс, с британския модел Джеймс Гудинг, с актьора Оливие Мартинес и последно с испанския модел Андрес Валенкосо, с когото се раздели през 2013-та.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !