Лили Иванова стана йога на 76

18.02.2016 11:31 | Видян 1772 пъти

Лили Иванова стана йога на 76

Лили Иванова няма умора и докато наборите й се оплакват от артрит, коксартроза и неудобни бастуни, естрадната легенда започна редовни упражнения по йога, пише столичен седмичник.  По примера на много световни знаменитости, нашенката се е захванала да практикува гъвкавия спорт, оставяйки се в ръцете на професионално гуру-60-годишната легенда Митко Каучука.

От втората седмица на януари Лили 4 пъти седмично има йога сеанси. Едночасовите тренировки се провеждат в дома й, като гуруто прибирал по 40 лева на час. По време на тренировките той разяснявал на певицата теорията за движенията, медитацията, мантрата.

Напук на очакванията и възрастта си, 76-годишната любима изпълнителка на българите била гъвкава като газела. Това удивило Митко, който е обиколил целия Далечен Изток и е видял какви ли не йога екземпляри.

Сега обаче Каучука бил смаян от завидните умения на новата си ученичка, която се справяла безпроблемно дори с трудни и за напреднали пози. Тя чупела стойки, вдигала си краката по врата, извъртала си ръцете зад гърба при това без да охка.

Близки до кубратската легенда споделят, че йога мераците й пламнали, след като разбрала от пресата за успехите в същата дейност на Йорданка Христова. За да докаже, че и тя е във форма, Лили започнала тренировките веднага, а в плановете й влиза и демонстрация по една от националните частни телевизии на придобитите умения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !