Черната Златка води в номинациите за Miss Diamond Monkey

08.02.2016 12:43 | Видян 1737 пъти

Черната Златка води в номинациите за Miss Diamond Monkey

Коронясани топмодели и актриси в надпревара за диамантен десерт  в Мънки Клуб навръх Китайската ЧНГ

Отдадената на благотворителност Златка Димитрова поведе в гласуването за титлата Miss Diamond Monkey, която ще се връчи тази вечер в новия столичен Мънки Клуб.

Носителки на престижни титли, топмодели, актриси и стилистки на родните звезди са сред номинираните.  Панорамното заведение в хотел Хемус  е предвидило много изненади за гостите от нежния пол, като ще връчи три специални награди за най-атрактивни и секси Снежанки навръх новата Китайска  година под знака на огнената маймуна. Диамантените красавици ще получат уникален десерт с диаманти на стойност 1000 лв.,  бутилка скъпо марково шампанско и  лимитирана бутилка уиски MONKEY.

Създаденият преди месец Медиен клуб MONKEY номинира куп родни красавици са престижната титла. Сред тях освен  Златка, е и младата актриса и любимка на световните звезди, снимали у нас - Анна-Мария Николаева,  още една актриса и рекламно тв-лице Анна-Мария Чернева, звездата от "Милионер търси съпруга" Дарина Гиздова, плеймейтката и тв-асистентка на Дилов - син Алекс Йорданова, моделът и плеймейт Ирина Рашева,  звездната стилистката на певици и футболисти Зоя Костадинова и други.  

Освен с най-скъпите си десерти и лимитирани уискита у нас, Мънки Клуб нашумя и с преуспели световни бизнесмени, които замръкват на покрива на София. Сред тях е босът на пшенична бира № 1 в света  - Даниел Новачек, който прие поканата да посрещне Китайската нова година на 8 февруари от 20.30 ч. в клуба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !